Pretraži ovaj blog

Follow Me on Pinterest

ponedjeljak, 30. rujna 2013.

Mali svijet - kreativno bojanje

Nismo bas previse aktivne bile ovaj mjesec jer nam se tata vratio sa puta, a kako ga dugo nije bilo svo vrijeme provodili smo nas troje zajedno. Tako se tata dosjetio ovog zanimljivog projekta:

Potrebno je
- veci karton
- tempere ili vodene bojice
- playmais
- male figurice ljudi, zivotinja, sto zelite


Crtali su i bojali cestu, rijeku i travu za djecje igraliste. Tata je prvo olovkom iscrtao gdje ce sta biti na kartonu da bude lakse bojanje.






A ovako izgleda gotov projekt! Gradevine, drvo, djecje igraliste, sve je pravljeno sa playmaisom.


Dakle, malo vise o cudovatom playmaisU. To je u biti obojani kukuruzni smoki. Ima ga za kupiti u Mulleru, ali nije bas jeftin. Potpuno je siguran za djecu cak i ako ga pojedu ne moze im biti nista. Moze se rezati, a spaja se vrlo lagano, sa malo vode. Uz kutiju se dobije mali nozic i plastika u kojoj se nalazi platno koje se namoci vodom i onda samo lagano prislonite smoki i spojite ga s drugim. Ovako to izgleda:


Alternativa:
- veliki kukuruzni smoki iz Lidla, nije obojan, ali mislim da bi mogao posluziti

T ovdje ima 3 godine!

1 komentar:

  1. bok, bas mi je drago da sam otkrila ovaj tvoj blog, nema nas bas puno koji na hrvatskom pisemo o ovakvim temama. Bilo bi super kad bi dodala koju drustvenu mrezu osim pinteresta da te se moze pratiti, barem g+ ili google friend connect, da mogu cesce svratiti. P.s. zaviri i kod nas, sigurna sam da ce se naci koja dobra ideja za igranje :)

    OdgovoriIzbriši