Pretraži ovaj blog

Follow Me on Pinterest

utorak, 1. travnja 2014.

Adrenalinski park

Vec jako dugo nisam napisala niti jedan post o nekom nasem zanimljivom izletu. Prosli vikend bili smo u nasoj susjednoj Madarskoj, tocnije gradu Pecuhu koji ima odlican adrenalinski park. Na brdu iznad Pecuha, samo petnaestak minuta autom od samog centra grada. Predivna priroda i super zabava.

Cim smo usli, prvi pogled je ovo djecje igraliste. T je odmah shvatila da je na pravom mjestu :)



Izmedu ostalog, ima i lijepih staza za setanje. A kad se umoris, tata je tu.


Nesto poput go kart-a, ali bez motora. Pedaliranje. Za odrasle i malo spretnije jedna vrsta vozila, a za djecu primjereno njima. Dosli smo vrlo rano pa je staza bila samo nasa :)


Dvije velike paukove mreze za penjanje i nas dvije.


Definitivno, jedna od najboljih stvari je bob. Ide po šinama, do 40 km/h, ali sam mozes odrediti brzinu povlacenjem rucica naprijed ili nazad.


Dobra stvar je sto se na ulazu dobiju narukvice i mozete izaci i uci u park kada zelite. Tako smo se mi nakon rucka vratili. U pravi pravcati adrenalinski park. Odlicna stvar je sto postoje tri tezine, za manju djecu, vecu, rekla bih tinejdere i za odrasle. T je isla naravno na ovaj djecji dio i iako sam ja bila sumnjicava hoce li moci, moja cura je to odradila bez problema u nekih sat vremena. I to cijelu stazu. Tata je samo morao premjestati kukice za osiguranje.




Da se jos malo vratim na ponudu ovog parka. Postoji i labirint u borovima, zid za penjanje, unutarnja igraonica, x-jump...Neke stvari ipak nismo mogli isprobati jer za sve postoji dobna granica. Uostalom, za ovo sto jesmo probali taman je bilo dovoljno vremena u jednom danu.

Ukoliko zelite vidjeti ponudu, cijene i ostalo, posjetite njihovu stranicu. http://www.mecsextrem.hu/

Nama i vise nego dovoljno da u buducnosti odemo opet.

T ovdje ima 3 godine i 7 mjeseci.

2 komentara:

  1. Pozdrav! Stvarno super park za djecu! Kod nas nisam takvo što vidjela, šteta što se ne ulaže više u takve parkove. Zapravo mislim da je potrebno samo više mašte nego sredstava.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav i Vama. Slazem se u potpunosti. Imamo po cijeloj HR mogucnosti za takvo nesto. Ako nista drugo barem djelovi uz more bi profitirali pa je stvarno cudno da nitko ne prepoznaje ovaj nacin rekreacije.

    OdgovoriIzbriši