Pretraži ovaj blog

Follow Me on Pinterest

petak, 3. siječnja 2014.

Nasa mala proslava Nove godine

I evo prvi post u novoj 2014. Pa sretna vam i vesela svima bila!

Ovog Silvestrova, kao i nekoliko proslih, Novu godinu docekali smo kod kuce. Potrudila sam se da T napravimo malu kucnu zabavu. Ovo su sitnice koje su nam uljepsale nas mali docek.



Nas uredeni stol.



Zapoceli smo sa vremenskom kapuslom od proslog Silvestrova. Bila je to jedna kutija u koju je T sama stavila nekoliko stvarcica koje je izabrala, nacrtala je jednu sliku i imali smo mini intervju. Sve smo to spremili i cekali da prode godina i ponovno dode Silvestrovo da otvorimo kutiju i prisjetimo se.


T proucava sto je sve stavila u kutiju.


Ovo je izmedu ostalog bilo u nasoj kapsuli!


Zatim smo obavili novi intervju, T je izabrala par stvari i spremili smo kapsulu za slijedecu godinu.

Zatim smo se obukli u svecanu opravu i krenuo je nas party. Prvo jedno malo slikanje, mami za dusu :) Mi se jos uvijek nadamo snijegu!


Pripremila sam 3 vrecice za 19,20 i 21 sat da ih otvori i u njima nade zanimljive stvarcice za novogodisnju noc. Izmedu ostalog naslo se tu prskalica, naljepnica, glow sticks, balona... Ovdje upravo otvara jednu od njih.


A onda smo se zasladili sa cokoladnim fondue-om. Omiljena kombinacija T bila je jabuka umocena u cokoladu!


U jednoj od vrecica bili su glow stick i glow narukvice. E to je bio pravi hit. Tata nam je napravio pravi mali disko sa super glazbom, ugasili smo svijetla i plesali, plesali, plesali...


I na kraju nase proslave otvorili smo djecji sampanjac. Iako joj zapravo i nije bio fin, popila je malo jer ju je ples jako umorio. Nakon toga trazila je vode :)


Nije docekala ponoc, niti smo se trudili oko toga jer znam da bi ujutro opet u 7 bila budna i samo bi joj se sve poremetilo. Mozda nagodinu. :)

Jos jednom, sretna vam svima godina nova!

T ovdje ima 3 godine i 4 mjeseca.

2 komentara:

  1. Lijepo ste to organizirali.Uvijek se divim ljudima koji imaju dobre ideje.Svaka čast.

    OdgovoriIzbriši
  2. :) Hvala! Sreca pa na netu ima pregrst ideja!

    OdgovoriIzbriši