Pretraži ovaj blog

Follow Me on Pinterest

ponedjeljak, 5. kolovoza 2013.

SeaWorld San Antonio, TX

Jednog jos uvijek ne prevruceg travanjskog vikenda, krenuli smo na 4-dnevni odmor. Prva destinacija bio je San Antonio. Meni jedan od ljepsih gradova u Texsasu. Nisu to gradovi koji odisu povjescu na svakom koraku jer ja svaki usporedujem sa meni najdrazim Becom, ali ipak, za razliku od nekih ima srce. Nakon jednog dana obilaska samog grada, drugi dan na redu je bio SeaWorld. T je jedva docekala. Mjesec dana prije puta svaki dan gledala je jednu malu borsuru sa slikama i govorila kako ce ici tu i tu i tu.

Dakle, SeaWorld je jedan tematski park. U sredistu pozornosti su razlicite predstave sa morskim zivotinjama. To je nesto predivno. Odusevili smo se. Uz predstave tu je i veliko djecje igraliste, sa jos par manjih, splah park (za koji je ipak bilo mrvicu prehladno), razne voznje za djecu, a sve bazirano na morskom svijetu. Ne zaboravimo restorane, shopove i sl.  U sklopu parka ima i vodeni park koji je u to doba vec radio, ali vrijeme ipak nije bilo za kupanje. Mozda i srecom jer ulaznice nisu nimalo jeftine.

Ulaz u SeaWorld






Veliki vodoskok na ulazu u park.







Predstava sa tuljanima je bila vise nego odlicna.









Ogromno tematsko igraliste.





Ovo igraliste zove se Bay of Play, a glavni akteri parka su likovi iz Ulice Sezam. Evo jedna od slikica sa njima. Naravno da smo se sa svima morali slikati :)





Moja mala krotiteljica!





Jedna od predstava. Ovaj put sa kitovima. Neopisiv osjecaj. A glazba dodatno pridaje ugodaju. Sva sreca da smo bili dovoljno daleko od bazena jer prvih desetak redova (a mozda i vise) je bilo potpuno mokro kad kit zasprica sa svojim repom. Sa tom namjerom :)






T ovdje ima 2 godine i 8 mjeseci.


Nema komentara:

Objavi komentar